Terugblik Food & Beverage event

Geplaatst op 30 november 2017 in .

Op ons jaarlijkse DIN Food & Beverage event op 5 oktober jl. hebben we weer veel klanten en relaties mogen verwelkomen. Wij blikken graag terug op dit druk bezochte event, speciaal voor innovatieve organisaties in de Food & Beverage branche.

Op de bijzondere locatie van Vrij in Culemborg, stond een inspirerende middag in het teken van innovatie, trends en ontwikkelingen in de food & beverage. De gastsprekers waren Hans Steenbergen, hoofdredacteur van Food Inspiration Magazine en Albert Verschuren, van het Fonds Innovatie Voeding en Samenleving (FIVES). Zij namen de deelnemers mee in de transformatie van de (digitale) wereld en de impact hiervan op de food & beverage branche. Inmiddels is het niet meer de producent, toeleverancier of retailer die bepaald, maar is de consument leidend in hoe het food & dranken aanbod er uit ziet en aangeboden wordt. Wat dat betekent, hoe je daar op inspeelt en welke lange termijn ontwikkelingen een rol zullen gaan spelen kwam uitgebreid aan de orde.  

Naast de inspiratiesessies van de gastsprekers werd er ook dieper ingegaan op verschillende moderne technologieën om de consument nog beter van dienst te kunnen zijn. ERP, CRM, Power BI en Mobility kwamen aan bod in korte kennissessies.

Een inspirerende middag, waarin we op tal van onderwerpen binnen de food & beverage sector zijn  bijgepraat, zonder daar zelf moeite voor te hoeven doen, dat was de reactie van de deelnemers. Een conclusie waar wij ons uiterst tevreden en trots bij aansluiten. Waarom? Omdat die conclusie precies verwoordt wat wij met onze DIN4Life strategie voor ogen hebben. Zorgen dat u als klant optimaal ondersteund en geholpen wordt in de breedste zin van het woord zonder dat u dat moeite kost.  

Het Food & Beverage event gemist?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Volgend jaar organiseren wij weer het Food & Beverage event. U ontvangt automatisch een uitnodiging voor het volgende event.

Schrijf mij in!