Terugblik Open Huis DIN Solutions 18 mei 2019

Geplaatst op 26 mei 2019 in Marketing & Sales.

Op zaterdag 18 mei organiseerden we een Open Huis in ons nieuwe kantoor op Maastricht-Airport. Een uitgelezen moment voor klanten, partners, leveranciers en andere belangstellenden voor een kijkje achter de schermen.

In februari zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie en inmiddels hebben wij daar onze draai goed gevonden. Iedere dag zijn we erg blij met ons fraaie nieuwe kantoor. En dat we daar trots op zijn wilden we natuurlijk graag met iedereen delen. Met een opkomst van meer dan 100 bezoekers kijken we terug op een geslaagde Open Huis dag. Gasten werden verwelkomd met een hapje en een drankje en kregen een rondleiding door het kantoor.

We ontvingen veel positieve reacties: van de frisse uitstraling van de kantoorruimtes en moderne faciliteiten tot het uitzicht over het glooiende landschap en de perfecte bereikbaarheid en parkeermogelijkheden. De professionele catering van Taste2Day, die ook het restaurant onder in het pand runt, zorgde ervoor dat het niemand aan iets ontbrak. De middag werd samen met collega’s en hun familie afgesloten met een heerlijk Italiaans buffet en voldoende speelgelegenheid voor de kinderen, waarbij geen nee gezegd werd tegen een potje indoor voetbal!

We kijken terug op een drukbezochte en gezellige open dag. Namens het hele DIN team willen we de aanwezigen hartelijk bedanken voor hun belangstelling en komst.