Training - Management Rapportages

Geplaatst op 20 augustus 2015 in .

Besluiten nemen voor uw organisatie is niet altijd een gemakkelijke taak. Wanneer niet alle relevante informatie voorhanden is en proactieve informatiedeling tussen afdelingen ontbreekt neemt u beslissingen op basis van gebrekkige informatie. Grote kans dat u niet proactief en flexibel kunt inspelen op veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Eén geïntegreerde oplossing in de vorm van een ERP systeem biedt u al veel antwoorden. Processen zijn integraal en informatie over verschillende afdelingen is inzichtelijk. Tegelijkertijd biedt het ERP een berg nuttige informatie die gebruikt kan worden voor het nemen van gefundeerde strategische beslissingen. Uitdaging is deze informatie op een eenvoudige manier inzichtelijk en transparant te maken voor het management.

Training Jet Reports

Op de vraag "Hoe krijg ik deze informatie op een effectieve en gemakkelijke manier uit mijn ERP?" bieden wij komend jaar een aantal trainingen aan waarin u met de rapportagetool Jet Reports nuttige management rapportages leert te maken op basis van real-time informatie uit Microsoft Dynamics NAV.

Cursist centraal

In onze eigen trainingsruimte raakt u bekend met Microsoft Dynamics NAV en de rapportagetool Jet Reports. Naast klassikaal les zult u ook zelf met praktijkopdrachten aan de slag gaan achter de computer. U krijgt daarbij begeleiding door een ervaren consultant van DIN Solutions. Tevens ontvangt u aan het einde van de lesdag alle documentatie, welke u tijdens uw werk als naslag kan gebruiken.

Trainingsdata

Momenteel kunt u zich inschrijven voor de onderstaande trainingsdata in 2015. De twee data vormen samen één training:

  • 13 en 27 oktober 2015
  • 1 en 8 december 2015

Schrijf mij in!