Van Loo Kaas onderstreept langdurige samenwerking met upgrade opdracht voor DIN Food

Geplaatst op 28 maart 2017 in .

Op 7 februari jl. heeft Van Loo Kaas, gespecialiseerde groothandel in kaas- en zuivelproducten, de langdurige samenwerking met DIN Solutions bekrachtigd met de ondertekening van de upgrade opdracht voor DIN Food. Daarvoor zal DIN Solutions de huidige DIN Food omgeving van Van Loo Kaas migreren naar de meest recente versie voor Dynamics NAV 2017. Zo zal het bedrijf gebruik gaan maken van diverse nieuwe mogelijkheden op het gebied van Intercompany, EDI en PDF integratie.

Dankzij een gedegen analyse van het maatwerk vooraf kan Van Loo Kaas in de nieuwe DIN Food versie gaan werken met aanzienlijk minder klantspecifiek maatwerk. Dit wordt nu als branchestandaard in NAV opgelost.

Verder maakt Van Loo Kaas vanaf nu gebruik van het DIN Life Cycle Service concept. Zo kunnen, met kleinere stappen en inspanning, altijd de laatste versies van DIN Food en Microsoft worden ingezet. De groothandel blijft daarmee in lijn met de actuele standaard en is beter in staat om te reageren op actuele marktontwikkelingen en nieuwe technologie, zonder grote investeringen. Het upgrade project is inmiddels gestart.

Website Van Loo Kaas BV