Voorsprong door inzet op effectieve verkoop en klantfocus met DIN CRM voor Dranken

Geplaatst op 01 september 2015 in .

“Er zijn maar weinig verkopers die enthousiast zijn over hoe een IT-applicatie werkt. Ze willen wel alles weten over hun klanten, maar zonder ingewikkelde software.” Een utopie of realiteit? Directeur Gerard Beijer en projectmanager Guus Heezen van drankengroothandel Terborgse Wijncentrale vonden via DIN Solutions en CRM-partner Cayentis de juiste weg om CRM in te voeren en te koppelen met hun ERP oplossing DIN Dranken.

De Terborgse Wijncentrale (TWC) is een groothandel in wijnen, bieren en (fris)dranken. Al 30 jaar levert TWC aan een groot aantal horecagelegenheden en andere bedrijven in de Achterhoek en daarbuiten. Het bedrijf is actief in drie hoofdtakken: horeca / grootverbruik, verhuur en kerstpakketten/relatiegeschenken. De maatwerksoftware die TWC gebruikte voor in- en verkoop en administratie werd niet langer ondersteund. De groothandel vond in DIN Solutions - ERP-specialist voor de drankensector en NAV-integratiepartner van Cayentis - een nieuwe, professionele partij voor ERP. Hun goede referenties in de branche waren doorslaggevend. Bovendien werken zij met Microsoft. Een groot bedrijf, dat zijn producten blijft ontwikkelen. Dat geeft zekerheid voor de toekomst,” zegt Gerard Beijer.

Onlangs spraken wij met directeur Gerard Beijer en projectmanager Guus Heezen over hun ervaringen met DIN Dranken en welke efficiëntieslagen zij hebben kunnen maken dankzij de integratie van DIN Dranken met Microsoft Dynamics CRM. Lees hier de case.