Walraven Sax kiest voor DIN Dranken

Geplaatst op 29 november 2017 in Blog.

De geschiedenis van Walraven Sax gaat terug tot 1823. Daarmee zijn ze één van de oudste wijn en gedistilleerd distributeurs in de Nederlandse markt. Anno 2017 is het een servicegericht, innovatief bedrijf dat altijd op zoek is naar de nieuwste trends en ontwikkelingen en nieuwe produkten. Ook al maken ze tegenwoordig deel uit van een internationale groep, bouwen ze in Nederland zowel aan gerenommeerde third party brands als aan eigen merken. Onlangs hebben ze de keuze gemaakt om over te gaan op DIN Dranken voor NAV. Projectleider Mark Castelein vertelt over hun keuze voor DIN Solutions:

 

foto: projectleider Mark Castelein (L), Jos Knops (M) en directeur Bart Gijtenbeek (R)

"Wij richten ons op de verkoop van wijnen en gedistilleerde dranken die onderhevig zijn aan accijns. Nadat we diverse softwarepakketten in kaart hadden gebracht was onze conclusie dat DIN Solutions met haar DIN Dranken oplossing de beste fit met onze organisatie en problematiek heeft. Dynamics NAV als onderdeel van Microsoft is een pakket dat continu doorontwikkeld wordt en de DIN Dranken oplossing sluit het beste aan bij onze business. Ons huidige pakket werd veel te breed gebruikt om een overgang naar NAV mogelijk te maken.

Onze uitdaging is daarom eerst geweest om alle informatie onder te brengen in andere software producten zodat we een implementatie op de basis modules kunnen realiseren zonder maatwerk. We hebben al een tweede fase voorzien waarin we de overige informatie stromen met onze logistiek dienstverlener gaan automatiseren. We zijn met ons project team recent gestart aan dit project. De eerste ervaringen met DIN Solutions zijn positief en we zijn uitermate gemotiveerd om samen succesvol DIN Dranken te implementeren."