What’s New in NAV 2017?

Geplaatst op 20 december 2016 in Microsoft Dynamics, Software, Strategie.

Tijdens Directions EMEA, het grootste event voor Dynamics NAV partners in Europa, heeft Microsoft onlangs de nieuwe ontwikkelingen rondom Microsoft Dynamics NAV toegelicht. Onderwerpen die er dit jaar uit sprongen waren de release van Dynamics NAV 2017 en de aankondiging van Dynamics 365. Inmiddels is ons product management team aan de slag om onze brancheoplossingen beschikbaar te maken binnen NAV 2017. Naar verwachting zullen wij de NAV 2017 release van DIN Dranken en DIN Food voor de Nederlandse markt in het eerste kwartaal van 2017 vrijgeven. 

In dit artikel hebben we de belangrijkste veranderingen binnen Dynamics NAV 2017 op een rij gezet. Waar de laatste jaren de focus vooral lag op vernieuwing van gebruikerservaring en technologie heeft Microsoft met NAV 2017 naast verbeteringen op dit vlak zich ook weer meer gericht op de functionaliteit van de oplossing.

Integratie: Office 365

Microsoft Dynamics NAV 2017 is naadloos geïntegreerd met Office 365. Dit geeft je de mogelijkheid om moeiteloos tussen NAV en Office 365 te navigeren.

Verbeterde gebruikerservaring

Met NAV 2017 kun je nu nog efficiënter je dagelijkse werk uitvoeren. Dankzij een verbeterde intuïtieve gebruikerservaring en geavanceerde functies zoals notificaties (berichten) bij bijvoorbeeld kredietlimiet overschrijding.

Financiële uitbreidingen

Met nieuwe ‘Point-in-time’ rapportages kun je op elk gewenst moment de actuele financiële status van je organisatie bekijken.

Artikelbeheer

Organiseer en classificeer je artikelen zoals jij dat wilt. De vernieuwde zoekfunctie zorgt ervoor dat je artikelen binnen je catalogus /assortiment met veel minder klikken hebt gevonden en alleen de informatie die jij nodig hebt wordt getoond.

Brochure

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de nieuwe mogelijkheden in NAV 2017. Wilt u meer informatie over NAV 2017? Download dan de What’s New brochure van Microsoft (Engels).

Over Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV 2017 is de allernieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV, de ERP-software van Microsoft voor kleine- en middelgrote organisaties.

Microsoft Dynamics NAV 2017 is beschikbaar voor de Nederlandse en Belgische markt.