What’s next in Food and Beverage Trends? – Aptean F&B 2020 Global Symposium

Geplaatst op 02 oktober 2020 in Strategie.

Aptean, wereldwijde leverancier van bedrijfskritische softwareoplossingen, organiseert op 12 november 2020 het Aptean Food & Beverage 2020 Global Symposium, genaamd: "Food for Thought: What’s Next in Food and Beverage Trends - Are You Ready?" Het evenement brengt experts op het gebied van Food & Beverage van over de hele wereld samen en geeft de deelnemers tips en tools die nodig zijn om kritieke branchekwesties, zoals digitale transformatie en automatisering, aan te pakken. Het programma zal zich met name richten op innovatieve technologieën die Food & Beverage bedrijven kunnen helpen strategischer te zijn, effectiever te werken en hun concurrentievoordeel te vergroten.

“In tegenstelling tot veel andere sectoren is de wereldwijde Food & Beverage industrie in 2020 blijven groeien, ondanks de zakelijke uitdagingen van COVID-19. Door consumentengedrag hebben voedselproducenten hun productie snel opgeschaald, maar dezelfde bedrijven wordt gevraagd om zich meer te concentreren op food safety, traceerbaarheid en efficiëntie'', aldus Nicole O'Rourke, Chief Marketing Officer van Aptean. "Dit heeft veel voedingsbedrijven ertoe aangezet om de organisatorische en operationele gereedheid van hun bedrijven opnieuw te beoordelen, waardoor de wereldwijde voedselvoorzieningsketen dynamisch, transparant, duurzaam en veilig blijft."

Tijdens het evenement bespreken experts en collega's de toekomstige trends en uitdagingen van de voedingsindustrie, de kansen die deze uitdagingen creëren en de oplossingen die beschikbaar zijn in de hele supply chain, from field to fork. Met sprekers als BBC-News presentatrice Joanna Gosling, Aptean CEO TVN Reddy en Charis M. Galanakis (Thought leader in agricultural, food and environmental sciences, technology and sustainability) staat er een interessant programma voor u klaar.

Laat je inspireren en praat mee!

Meer informatie rondom dit online event en inschrijven kan hier.

Inschrijven

 

 

Branches: 
Drankproducenten
Wijnimporteurs
Drankengroothandel en -distributie
Food en Horeca groothandel
Versverwerking
Receptuurgeoriënteerde producenten
Maaltijdservice