Wijnhandel Leon Colaris legt fundament voor de toekomst met DIN Dranken voor Dynamics 365 Business Central

Geplaatst op 25 september 2019 in Microsoft Dynamics.

Onlangs ging ook onze klant Wijnhandel Léon Colaris live met DIN Dranken voor Dynamics 365 Business Central.

Op basis van de DIN Life Cycle Service werd de bestaande NAV 2016 gemigreerd naar Business Central. ‘DIN heeft de migratie op de achtergrond uitgevoerd. Deze is voor ons zonder problemen verlopen’ geeft Sander Pleunis van Wijnhandel Léon Colaris aan.

De upgrade is in een kort tijdsbestek uitgevoerd en de testtijd van de organisatie was beperkt. Ook het in gebruik nemen van Business Central is soepel verlopen omdat de verschillen voor de eindgebruikers minder groot zijn. ‘Wat dat betreft hebben we duidelijk de voordelen ervaren van de Life Cycle Service ten opzichte van een traditionele upgrade. Die laatste heeft veel meer voeten in de aarde’.

De overstap op Business Central is voor Wijnhandel Léon Colaris een fundament om toekomstige ontwikkelingen en updates beter en gemakkelijker te kunnen volgen. ‘Als onderdeel van de Eluscious-groep zullen wij een steeds meer datagedreven structuur nastreven. Ontsluiting van de Business Central database naar een datawarehouse en andere externe systemen zal hier onderdeel van zijn’.