Baarsma

Baarsma Wine Group Holding (BWGH) is een wereldwijde wijndistributeur van kwaliteitswijnen met een snel groeiend distributienetwerk in alle sectoren van de wijnmarkt in Noord-West Europa. Typisch voor de organisatie is de onafhankelijke status van elke business unit. Door het combineren van de krachten van de totale groep heeft de holding een unieke wijnstrategie en marktbenadering gerealiseerd.

Ann Marx, Financieel Manager

“Dankzij DIN Dranken voor Microsoft Dynamics NAV kunnen we drie administraties onderbrengen in één omgeving. Zo hebben we meer grip op de financiële cijfers en kunnen we de continuïteit in de rapportage naar Baarsma waarborgen."

Dirk Nevels, Boekhouder

"Op jaarbasis verwerken wij voor Wijnbeurs 65.000 facturen per jaar van 25.000 klanten. Doordat we nu volgens uniform vastgestelde richtlijnen werken verloopt alles veel efficiënter en kunnen we een beter account management voeren. Vragen van afnemers kunnen we nu direct beantwoorden, zonder afhankelijk te zijn van het externe accountantskantoor. Problemen of vragen rondom bestellingen, facturatie en betalingen kunnen we nu gelijk inzien en in veel gevallen direct met de bellende partij oplossen.”

Vragen? Maak kennis met Jos Knops, sparringpartner voor drankenspelers.