Nora's passie voor verse en ambachtelijke koek- en banketspecialiteiten, onze oplossing voor Nora

Banketbakkerij Nora

Banketbakkerij Nora heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van traditionele bakkerij tot producent van een breed assortiment koekspecialiteiten. Nora produceert zowel voor het eigen merk ‘Nora’, als voor private labels en huismerken. Het assortiment bestaat uit
enkelverpakte koekjes en koekproducten, diverse soorten spritskoekjes, minidubbelkoekjes met crèmevulling, gevulde koekjes en gevulde koekrepen. Nora exporteert haar producten naar 25 verschillende landen in Europa.

Armand Raeven, Account Manager

"Voorheen werkten we op kleine eilandjes met eigen Excel spreadsheets. De één wist niet van de ander wat hij aan het doen was. Daardoor was de kans op fouten heel groot. Onze mensen weten nu precies wat de ander moet doen en wat er nog niet is gedaan.

Eerst kon je alleen op één bepaalde manier je gewenste informatie eruit halen. Nu kun je allerlei doorsneden voor je rapportages maken, dat is voor mij een groot voordeel. Bijvoorbeeld de omzet per land, per klant krijg ik er nu direct uit. Voorheen was ik daar zeker een dag mee bezig.”

Goede samenwerking

"Dankzij DIN Food sturen we nu onze activiteiten op basis van betere management informatie. Allerlei management rapportages zijn nu direct voorhanden zoals bijvoorbeeld de marge per klant. Daarnaast is de samenwerking met DIN Solutions heel goed te noemen. Het is ook best wel fijn dat je als buren met elkaar om kunt gaan.”