Becker-Royen's zicht op kwaliteit en service, onze oplossing voor Becker-Royen & Zn. BV

Becker-Royen & Zn. BV

Becker-Royen & Zn. BV (BRM) is een groothandel gespecialiseerd in zuivel en diepvriesproducten. Al meer dan 70 jaar levert het bedrijf in Zuid-Limburg en omgeving producten aan de horeca sector, maar ook slagers, bakkers en grootkeukens maken gebruik van hun diensten. Becker-Royen staat garant voor kwaliteit, zowel in producten als in service. Om zekerheid te hebben dat de door hun gebruikte bedrijfsapplicatie mee kon komen met toekomstige veranderingen stapte het bedrijf over van zijn DOS-applicatie DIN/2 naar DIN Food voor Microsoft Dynamics NAV. 

Nu heeft het bedrijf het beste van twee werelden: dezelfde gespecialiseerde functionaliteit én moderne mogelijkheden voor rapportage en integratie met andere systemen.

Stefan Becker, Directeur

"Wij werken veel met Daily Fresh Food samen. Zij maakten al gebruik van DIN Food voor Microsoft Dynamics NAV. Dankzij een gedeeltelijke integratie van de beide systemen is Daily Fresh Food in staat orders elektronisch aan ons door te geven. Dat bespaart ons een hoop tijd. Bovendien kunnen wij hen nu inzicht geven in ons assortiment, zodat ze dat kunnen aanbieden aan hun klanten.”

"Het verwerken van orders en offertes kost minder tijd. Ook het betalingsverkeer verloopt nu veel sneller, telebankieren is nu geïntegreerd met de financiële administratie in NAV. Vroeger moesten we facturen handmatig intikken en boeken. Nu kunnen we binnengekomen betalingen automatisch op uitstaande facturen boeken. Verder kan ik overzichten uitdraaien van bestellingen, facturen, debiteuren, alles wat ik maar wil. Dat biedt een betere houvast voor het aansturen van de medewerkers en de chauffeurs. Tot nu toe stuurde ik aan op gevoel en op mijn eigen waarneming. Doordat NAV veel kengetallen voor ons zichtbaar maakt, kan ik in de toekomst wat meer vertrouwen op rapportages.”

Transparantie in de keten

Daily Fresh Food hoeft ons niet meer te bellen om te vragen of we iets op voorraad hebben, dat kunnen ze dan direct in hun omgeving zien. Door deze integratie is de foutgevoeligheid afgenomen en dat vinden wij een zeer belangrijke winst. Daarmee verhogen we onze service en daar doe je het uiteindelijk voor.”