Cello's smaakhelden, onze oplossing voor Cello

Cello

Cello biedt zorg en ondersteuning aan ruim 2.000 mensen met een (veelal) verstandelijke beperking, jong en oud. Onderdeel van Cello is de productiekeuken. Deze produceert op basis van sous-vide een grote diversiteit aan maaltijdcomponenten waaruit klanten ook hun maaltijd samen kunnen stellen. Op jaarbasis zijn dit ca. 350.000 maaltijden voor zowel interne als externe klanten.

Een gebrek aan voldoende ondersteuning van het huidige softwarepakket in de veranderde en gemoderniseerde sous-vide productiemethode en een stop op de ontwikkeling van het pakket zorgde bij Cello voor een uitdaging. Het bedrijf moest op zoek naar ander pakket wat zou aansluiten op deze productiemethode.

Theo Jacobs, Hoofd Restauratieve Voorzieningen

"Het doel van het nieuwe ERP systeem is een volledig integratie van het productieproces, het voorraadbeheer en de verkoop van producten. Grip houden op alle processen. Daarnaast was het van belang dat bestaande software pakketten buiten de productiekeuken geïntegreerd zouden worden binnen het nieuwe pakket (o.a. het financiële softwarepakket). Het systeem moet voorzien in informatiebehoefte en verstrekking van informatie aan klanten over de samenstelling, bereidingswijze en de nieuwe allergenen wetgeving van maaltijdcomponenten."

"We hebben in de oriëntatiefase met diverse leveranciers gesproken. DIN Solutions was voor ons de enige leverancier die op basis van gedegen “veldonderzoek” met een gedetailleerd projectvoorstel kwam. Op basis daarvan is een business analyse opgesteld waarin naast de productiekeuken met alle in en externe betrokken partijen is gesproken om tot een projectplan te komen."

Prettige en voortvarende samenwerking

De duidelijkheid van het projectplan, de gedegenheid hoe het tot stand is gekomen en de prettige en voortvarende samenwerking met alle betrokken partijen gedurende analyse fase heeft Cello doen besluiten om voor DIN Solutions te kiezen.

 

Volledige klantverhaal

Wilt u het volledige verhaal van Cello lezen? Download dan de case hiernaast.