De goede zorgen van MediReva, onze oplossing voor MediReva Revalidatie

Medireva Revalidatie

Met meer dan dertig jaar ervaring als leverancier, adviseur en dienstverlener op het gebied van medische hulpmiddelen, weet MediReva als geen ander waar zorgverleners dagelijks mee te maken hebben.

MediReva Revalidatie, een organisatie die gelieerd is aan MediReva, is al meer dan 10 jaar klant van DIN Solutions. Net als MediReva maakt
ook MediReva Revalidatie gebruik van de branche oplossing DIN Medische Hulpmiddelen (DIN MR). Waar Medireva zich richt op medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen ligt de focus van MediReva Revalidatie op revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen. MediReva Revalidatie mag vele verpleeginstellingen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen tot haar klantenbestand rekenen.
 

Ruud Dodemont, Operationeel Manager

“Het grote voordeel van de oplossing is dat planning, onderhoud en facturatie allemaal geïntegreerd zijn. We hoeven hier geen extra handmatige handelingen
meer voor uit te voeren. De vraagstukken binnen onze markt zijn vaak complex. Niet iedere softwareleverancier is in staat daar goed op in te spelen. DIN is echter op de hoogte van onze markt en is ook bereidt om daarin te investeren. Ik hoef niets uit te leggen als er iets wijzigt.”