UDB's passie voor bier en internationale export, onze oplossing voor UDB

United Dutch Breweries

United Dutch Breweries (UDB), een Nederlandse bierleverancier die een breed scala aan biermerken in meer dan 90 landen wereldwijd verhandelt. Ramon Kazikan, Logistiek Manager neemt u mee in de wereld van de bierdistributie en vertelt daarbij welke rol DIN Dranken speelt in zijn organisatie.

 

 

Ramon Kazikan, Manager Logistics

"Klanttevredenheid is voor ons van groot belang. Onze klant verwacht zijn bestelde goederen in de juiste aantallen en met de juiste data. Dit kunnen we alleen realiseren door middel van een goed en betrouwbaar scan- en software systeem. Dankzij een geïntegreerde scanoplossing met DIN Dranken hebben we nu een waterdichte controle tussen hetgeen besteld is en wat daadwerkelijk is afgeleverd. Daarnaast hebben we gekozen voor DIN Solutions, omdat DIN veel ervaring heeft met accijns wat erg belangrijk is voor onze handel."

Toekomstgerichte samenwerking

"De samenwerking met DIN Solutions zie ik in de toekomst zeer positief. Als bedrijf groeien we elk jaar met steeds meer volume en daardoor zullen we ook in de toekomst meer gebruik gaan maken van de diensten en functionaliteiten die DIN ons met DIN Dranken biedt."

 

Volledige klantverhaal

Wilt u het volledige verhaal van United Dutch Breweries horen? Bekijk dan de bedrijfsfilm.