De passie van Wijntransport voor wijnen, onze oplossing voor Wijntransport

Wijntransport

Wijntransport BV is uitgegroeid tot  een solide en betrouwbare leverancier van wijnen met een eigen transportnetwerk en een klantenkring van ruim 500 opdrachtgevers waaronder slijterijen, wijnhandelaren en horecagroothandels in Nederland en Duitsland. De wijnleverancier is gespecialiseerd in, maar zeker niet beperkt tot, het laag en midden segment.

Leendert Paul Diterwich, Manager

“Wijntransport heeft een enorme kostenfocus zodat we met minimale marges kunnen werken. Nu hebben we meer controle over en inzicht in ons bedrijf en de processen die daarin rondgaan. Ik heb geen losse programma’s meer die met elkaar communiceren via lelijke tekstbestanden. Onze administratie is nu volledig geïntegreerd in één integraal softwarepakket. Nu kan ik partijen door het systeem heen traceren. En bij nieuwe bestellingen komt er met één druk op de knop gelijk een pakbon voor het magazijn, een verzenddocument of een factuur uit ons nieuwe systeem.”

Voldoen aan de eisen van de Douane

Als AGP-vergunninghouder zocht Wijntransport naar een oplossing voor haar accijnsadministratie. Dankzij DIN Dranken voor Microsoft Dynamics NAV voldoet de wijnleverancier aan deze strenge wettelijke registratieplicht.