Over DIN

DIN Solutions is sinds juli 2020 onderdeel van Aptean. Lees hier het persbericht.

Uw partner in branche specifieke ERP oplossingen

DIN Solutions levert sinds 1982 krachtige software oplossingen voor MKB en mid market bedrijven. Als basis gebruiken we daarvoor het Microsoft Dynamics platform. Dit combineren we met onze branche add-ons, kennis, ervaring en partnerships. Daarmee bieden we oplossingen waarmee onze klanten hun volledige business kunnen ondersteunen.

Dat doen we vanuit een unieke DIN4Life filosofie die erop is gericht om u proactief te begeleiden, samen met u naar de toekomst te kijken en gezamenlijk te komen tot de best passende en meest efficiënte ondersteuning om uw organisatie te laten excelleren.

 

 

Hoe vullen we dat dan in de praktijk in zult u denken? Dat doen we bijvoorbeeld met een sterke segmentfocus en aandacht voor de inhoudelijke samenwerking met onze klanten. Daardoor zijn en blijven we volledig op de hoogte van de specifieke business pains en behoeften binnen de branches waar we ons op richten. Een ander voorbeeld is de manier van productontwikkeling waarin we werken we met een roadmap, waarin onze klanten een belangrijke stem hebben via de DIN User Group die we zowel voor Dranken als Food kennen. En als laatste voorbeeld onze Life Cycle Service diensten die ervoor zorgen dat u ook na de implementatie jaarlijks op een actuele versie blijft. 

Kortom binnen DIN 4Life staat onze rol als partner, die mee groeit met de markt en uw behoeften, centraal. Op die manier leveren we, bij inmiddels meer dan 130 klanten, onbeperkt houdbare business oplossingen voor de food- en dranken branche. 

Certificeringen

DIN Solutions heeft meerdere Microsoft certificeringen. Deze certificeringen zijn een afspiegeling van de kwaliteit van onze organisatie en dienstverlening. Door de continue controle van Microsoft is tevens de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze oplossingen gegarandeerd. 

 

DIN Solutions is Microsoft Gold Certified voor de competentie Enterprise Resource Planning (ERP). De kwalitatief diepgaande relatie met onze klanten en de continue investering in kennis en ontwikkeling van onze medewerkers hebben ervoor gezorgd dat wij deze Gold status al sinds 2006 bij ons dragen. De Gold certificering is het hoogst haalbare niveau binnen het Microsoft Partner Network.

Onze branche oplossingen zijn tevens Certified for Microsoft Dynamics. Deze certificering is de hoogst haalbare accreditatie van Microsoft voor door partners ontwikkelde branche software binnen het Dynamics platform. Het is een kwaliteitskeurmerk voor onze oplossingen en de afstemming daarvan op de roadmap van Microsoft.