Partners

Wij werken samen met diverse partners om de totale business van onze klanten te kunnen ondersteunen. Wij kiezen er bewust voor om niet zelf het wiel uit te vinden als er specialisten zijn met bewezen oplossingen. Door in te zetten op partnerships waarin we samenwerken in projecten maken we niet alleen producten maar ook aanvullende kennis en ervaring beschikbaar voor onze klanten.

Actemium

Actemium biedt oplossingen om de interne logistieke processen en goederenstromen in uw magazijn of fabriek efficiënter, betrouwbaarder en inzichtelijker te maken. Zodat u uw kwaliteit kunt verhogen, uw klanten nog beter kunt bedienen en uw kosten kunt verlagen. In samenwerking met Actemium hebben wij de DIN Actemium Message Connector ontworpen. Hiermee leveren we een naadloze integratie tussen uw Microsoft Dynamics 365 oplossing en de oplossingen van Actemium voor warehouse management, barcode scanning en voicepicking.

 

e-Con Solutions is specialist binnen de Dynamics wereld op het gebied van product configuratie. Als u te maken heeft met producten die allerlei opties of uitvoeringen kennen dan kunt u deze eenvoudig configureren met de e-Con product configurator.

 

Voor het realiseren van netwerk- en infrastructuur oplossingen maken we gebruik van de hardware producten en expertise van Fujitsu.

 

Inkoopfacturen digitaal verwerken kan flinke besparingen opleveren. ISP Projects levert met ISP Invoice een uitgebreide oplossing voor het stroomlijnen van de processen die daarbij betrokken zijn. De integratie met uw Dynamics 365 oplossing is het resultaat van onze samenwerking.

 

Jet reports logo

Jet Reports is een rapportagetool in Excel met een directe real-time integratie naar Microsoft Dynamics 365. Jet Reports is eenvoudig in gebruik en snel te leren. Lees verder over Reporting.

Syncforce levert een platform voor total brand management. Daarmee integreert u produktontwikkeling, -lancering en merkactivitatie. Integratie naar uw Dynamics 365 omgeving is mogelijk, denk daarbij bijvoorbeeld aan de kosten van  marketing campagnes of sales/promo budgetten.

 

 

TIE Kinetix helpt u bij het verbinden, integreren en versnellen van alle belangrijke processen binnen de supply chain keten. Met behulp van de oplossingen en expertise van TIE bieden we u schaalbare en betaalbare oplossingen voor EDI uitwisseling volgens de GS1 conventies.

 

 

In samenwerking met Tinx-iT bieden we een standaard oplossing voor het koppelen van uw Microsoft Dynamics 365 oplossing met op Magento gebaseerde webshops.

 

De oplossingen van To Increase bieden Dynamics 365 gebruikers additionele tools en functionaliteit op het gebied van connectivity en integratie. Onze EDI oplossingen zijn bijvoorbeeld gebaseerd op de Business Integration tools van To Increase.

 
2controlware

Binnen een ERP-systeem is de inrichting en het beheer van autorisaties vaak tijdrovend en complex. Speciaal voor Microsoft Dynamics 365 heeft 2-Controlware unieke add-ons ontwikkeld om dit proces maar ook andere interne controle aspecten te ondersteunen en te borgen.