Vijf tips om optimaal uit de startblokken te komen na de lockdown

Covid-19 - afwachten of anticiperen?

De food- en drankensector is hard getroffen door alle maatregelen rondom de Covid-19 pandemie. Met name groothandels en importeurs met horeca, foodservice of evenementen als afzetkanaal verloren een belangrijk deel van hun omzet. En helaas zijn we er nog niet vanaf. Maar bij de pakken neer zitten brengt ons niet verder.

In dit whitepaper een aantal behapbare verbetertips op een vijftal gebieden waar je vandaag nog mee kunt beginnen. Zet ze in om deze periode van stilzitten te gebruiken om zo optimaal mogelijk uit de startblokken te komen, zodra de lockdown maatregelen versoepeld worden.

 

Vijf tips om optimaal uit de startblokken te komen na de lockdown

U ontvangt de PDF binnen enkele minuten in uw mailbox.
Branches: 
Drankproducenten
Wijnimporteurs
Drankengroothandel en -distributie
Food en Horeca groothandel
Versverwerking
Receptuurgeoriënteerde producenten
Maaltijdservice