Als toeleverancier aan food- en drankenretailers weet je dat je uit beeld verdwijnt als je niet communiceert via EDI, maar zelf zie je het vaak meer als een last dan een voordeel. Het voordeel ligt bij de retailer en niet bij jou. Is dat ook werkelijk zo? En als de retailer er inderdaad zo’n voordeel uit haalt, kan jij als toeleverancier dat voordeel dan ook niet zelf behalen als jouw leveranciers ook gaan communiceren via EDI?

De vraag naar digitaal factureren is de laatste maanden flink toegenomen. Je kunt er dan ook behoorlijk wat tijd en kosten besparen. Met de add-on Easy PDF kun je automatisch e-mails en documenten in PDF formaat genereren en verzenden vanuit Microsoft Dynamics NAV. Het stelt organisaties in staat e-mails met PDF-bijlagen te maken die er precies hetzelfde uitzien als gedrukte brieven en facturen. Dit kun je zelf volledig configureren op basis van de wensen van je klant of leverancier.

Efficiënt werken op de werkvloer kan vandaag de dag op verschillende manieren. Eén daarvan is voicepicking; een orderpicking techniek waarbij werken vanaf papier tot het verleden behoort. Het resultaat: de handen en ogen van je medewerkers vrij! Voicepicking levert een grote bijdrage aan de snelheid waarmee je orders kunt samenstellen én stimuleert een ergonomische werkwijze.

Spraakcommando’s

Din Solutions in Belgie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis di.

Ga verder